Branded számítógép szervíz Miskolc


www.honlapkeszites.biz
» Vállalkozások

Komplex, személyreszabott pályázatfigyelő szolgáltatás vállalkozások és civil szervezetek számára. Közbeszerzési és uniós pályázatokról naprakész értesítő, ingyenes pályázati előminősítés és rugalmas pályázatírási konstrukciók.

Az üvegkorlát éke, dísze lehet egy épületnek. Az üvegkorlát készülhet oszlopos verzióban, öntartó verzióban. Az üvegkorlát alsó pontmegfogással, szorító sínes üvegkorlát. A pontmegfogásos üvegkorláthoz 8+8 mm-es edzett dupla fóliás üveget használunk.
Foglalkozásunk a használt lépcsőlift telepítés, hogy megkönnyítsük a mozgásukban korlátozott ember életét. Így nem kell elköltözniük otthonaikból, mert széklift beépítéssel a szintkülönbségek áthidalhatók.
Angliai gyártótól szerezzük be a lépcsőliftet, mely bármilyen típusú lépcsőhöz illeszthető. Akkumulátorral rendelkezik, ezért áramszünet esetén is biztonságosan használható. Egyedi kárpitozás
A Garanciateher, ahogy a nevében is benne van, a költöztetés során teljes körű felelősséget, garanciát vállal a költöztetett vagyontárgyakért. Sok éves tapasztalatunk, gyakorlatunk plusz garancia arra, hogy a költözés során semmi nem fog megsérülni, elveszni, vagy bármi módon károsodni. Legyen szó zongoraszállításról, vagy kínai vázákról, mindent biztonsággal leszállítunk.

Sürgősségi villanyszerelés intézményekben, üzlethelyiségekben, lakásokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Villanybojlerek bekötése, vízmelegítők bekötése, elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Budapesten.

Tel: 06 30 5483169
Goldner Team Építőipari és Szolgáltató KFT
Cég név: Goldner Team Kft.
Adószám: 25381630-2-13
Aktuális cégjegyzékszám: 13 09 177298
Cégünk egyedi méretű és formájú nyílászárók legyártásában és bútorok készítésében is jeleskedik rövid határidővel, kiváló minőségben. Ráadásként az egyedi méretű termékeknél méretkülönbség felárat sem számolunk fel!

Kérjen árajánlatot, tegyen próbára bennünket bátran!

A hőszigetelt fa nyílászáróktól a műanyag nyílászárókon, belsőajtókon keresztül egészen a spalettákig, zsalugáterekig minden
Angol magánórák online és offline. Angol nyelvvizsga felkészítő és emelt szintű angol érettségi tanfolyam. Angol segédanyagok, nyelvtan, szókincsbővítés, újságcikkek. Nyelvtanulás és szórakozás egy helyen!
Miért jó az Andres Biztonsági ajtó?
- Az Andres biztonsági ajtó több mint 25 éves tapasztalatok alapján és több mint 8000 beépített ajtó útán nyugodtan mondhatjuk, hogy igen nagy tapasztalatokra tettünk szert.

Miért fontos ez nekem?
- Andres biztonsági at az ORFK ajánlja, és a legmagasabb Mabisz is tanúsítvánnyal rendelkezik.
Egyedi elképzelések alapján állítjuk össze az at több mint 2500 s

Felhasználó:

Jelszó:

Emlékezzen:
ahref.hu
Partnerek
  • Kövess minket @xhu_tarhely Twitteren

  • Copyright © 1link.hu | Partnerek | Kapcsolat | Kiemelt hirdetési lehetőség! RSS Feeds